Jautiena burgundiškai (nuotraukos)

Pagaminau jautienos burgundiškai, nufotkinau keletą geresnės kokybės nei įdėtame recepte nuotraukyčių.

Teisingai apkepti ir bresiruoti svogūniukai:

348269453_0e0308eccd_o

Dariau truputį kitaip, nei aprašyta recepte: grybai buvo portobello ( jie turi kiek daugiau skonio, palyginus su šampinjonais ), ir pateikiau su apvirtomis ir apkepintomis bulvėmis, o ne makaronais, ir su bulkos gabalu, apkepintu po griliu su trupučiu alyvų aliejaus ir patrintu česnako skiltele.

Žinoma, per skubėjimą (kai daug norinčių valgyti laukia, kol tėvelis baigs fotografuoti) sukomponavau bele kaip. Bet ir šiaip sudėtinga buvo nufotografuoti. Jeigu išlaikymas ilgesnis – bulka gaunasi per šviesiai, mėsa normaliai. Jeigu trumpesnis – bulka normaliai, mėsa per tamsiai. Sukabinau kažkaip su fotošopu iš dviejų vieną. O svogūniukas apsinešė padažu ir tapo panašus į kažką, bet ne į save.

348269509_2b1a75e3db_o

Norėjau, kad būtų gražiau, bet fokusas pabėgo ir gavosi vietoj to vyno reklama. Na ką gi, vynas irgi neblogai :{)

348269540_c5413df56e_o