Naujos nuotraukos prancūziškai svogūnų sriubai

Naujos nuotraukos senam receptui ( prancūziška svogūnų sriuba )

Šeši svogūnai, supjaustome griežinėliais:

261088911_11b455a760_o

Gauname štai tiek svogūnų. Nubraukiame ašaras.

261088932_c26713b831_o

Keturių litrų ketinis puodas užkištas kone iki pat viršaus. Visgi geriau karamelizuoti platesniame inde, viskas vyksta greičiau.

261088953_8150c5c19c_o

Spalva ima keistis. Skylutė per vidurį – kad daugmaž būtų aišku, kiek ten tų svogūnų puode.

261088974_8ba4312a77_o

O kai jau pradeda keistis, procesas ima vykti sparčiau.

261089004_2da3bc001c_o

261089046_e1c393b74c_o

261089091_660d4001fd_o

261089120_7091f3f0fb_o

Gerai karamelizuoti svogūnai – “dark mahogany” spalvos.

261089147_9087b42663_o

Na o toliau elementaru.

261089184_4abf471f48_o

261089223_b316536567_o

  • http://www.berrydiary.com/ Zemuoge

    Šita sriuba tiesiog nuostabi! O svarbiausia šiuo receptu laimėjau ginčą kaip ją reikia teisingai virti 😀 Nes draugai pasiklausę ginčo nusprendė to taip sau nepalikti ir liepė virt abiem, kad paragautų ir nuspręstų :)